dinsdag 10 februari 2009

Het motief.


Ze komen waarschijnlijk allemaal met een ander motief naar de cursus pottenbakken... Reeks 2 is nu gestart. Mijn medeleven gaat uit naar de dame die afbelde omdat ze gevallen was en haar rug zo veel pijn deed en die andere die een pees in haar hand oversneed met glas. Pijnlijk allemaal en ik hoop op beterschap voor deze dames.

Maar hun plaats was nog niet koud, of alweer bijna hebberig ingenomen door deelnemers uit de eerste reeks die begrepen hadden dat zo'n 5 weken toch wel een beetje weinig was om zich echt zeker te voelen. Zeker als je een heel servies voor een bloeiende horeca-zaak wil gaan draaien...

Zaterdag was het zo ver. We zijn weer gestart. In de fotoreeksen links zal je de evolutie kunnen volgen. Als je ze aanklikt kan je rustig de volledige reeks bekijken.
Maar nu nog even over dat motief... Sommigen zijn al heel blij dat ze erin slagen hun klompje klei op de schijf te houden, misschien te centreren en te openen. Optrekken, da's al helemaal te gek!

Maar, Monique, die kwam gewoon om een heel andere reden. Monique die wilde blijkbaar niet gewoon pottekes draaien, ze wilde meteen speciale modellekes, met 3 bollen ineens of zo. En laat ze daar nu bij Dirk op het juiste adres voor zijn...


Geen opmerkingen: