zaterdag 24 januari 2009

En dan nu weer ter zake.


Hopelijk hebben jullie nu niet massaal afgehaakt omdat het waarschijnlijk niet helemaal duidelijk was wat Herman de Coninck hier kwam doen. Inderdaad, dat ging meer over het schrijven van een blog dan over de essentie van de zaak: klei en keramiek. En toch, die vinger waaruit niks kan vallen, vingers aan handen, handen die wel kunnen creëren, ook zaken laten vallen... Het zich uiten. Het belichamen van passies...
Een snelle verstaander heeft het nu wel begrepen, niet discussiëren, het waait vanzelf over, we worden wel terug zakelijker met het keren van de tij.


Juist, even de agenda bekijken. Januari vliegt hier voorbij!

Na de 2 reeksen pottenbakkers voor beginners en een beetje gevorderden, staat Fritz Rossman op de lijst. En voor al wie nog even afwachtte, de feesten nog eerst wilde verteren, het wordt nu wel tijd om te beslissen! Er zijn nog een tweetal plaatsen beschikbaar om kennis te maken met het porselein met de hulp van een zeer bekwame pottenbakker en keramist.
In december vorig jaar alweer, heb ik de workshop aangekondigd en bij cursussen vind je een link met alle praktische gegevens, data, prijs e.d.
De foto's die hier nu tussen de lijnen staan, kreeg ik van Fritz, het zijn voorbeelden van wat deelnemers van analoge workshops maakten bij hem.
Om jullie even te doen watertanden...
Snel contact opnemen is de boodschap, als je er nog bij wil zijn.

Geen opmerkingen: