donderdag 20 november 2008

Nieuwe cursus pottenbakken!

Zoals in september te lezen was, het gaat snel met de inschrijvingen voor de cursus pottenbakken! Het is een reeks van vijf weken, één middag les en enkele dagen later een oefenavond waarbij je kan afdraaien en wat je leerde opnieuw proberen. Vorig jaar is dit een goede formule gebleken.
Om de begeleiding optimaal te houden, houden we het bij 8 draaischijven. Met als gevolg dat het groepje snel compleet is...
Na wat puzzelen met de agenda's van Dirk en van De Koploper, hebben we nog een reeks kunnen vast leggen. Deze valt vroeger (!), in januari 2009. Het zijn ook andere dagen. Dinsdagavond geeft Dirk Vanhaeren les, de donderdag erna kom je oefenen.
De cursus is bedoeld voor absolute beginners, maar ook mensen die al wat ervaring hebben, kunnen hier nuttige tips krijgen om net iets meer techniek te verwerven.

Als je interesse hebt, wees er snel bij om je in te schrijven, zou ik zo zeggen. Want ik kan me voorstellen dat de 3 mensen op de wachtlijst van die andere reeks nu snel toe zullen happen!
Je vindt alle nodige info links, onder de hoofding cursussen: pottenbakken voor beginners.

De magie van het pottenbakken...

Geen opmerkingen: